3 Ağustos 2013 Cumartesi

Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ Ünlülerin favorisi ve Dünyada Her 6 Saniyede 1 Adet Satıyor! Onu Tanımaya Hazır mısınız?

Nuxe Çok amaçlı Kuru Yağ

Tekrar merhaba bir kaç günlük aradan sonra etlileyici bir konu ve bir ürün ile karşınızdayım;Size bir kahramandan bir süperstardan ,ünlülerin favorisi olan çok amaclı olan bir üründen bahsecedeğim.Dünyada 6 saniyede satan bir ürün düşünün şu an ben yeni yayınım için klavyeme dokunduğumdan itibaren 20 adet sattı bile :)  Muhteşem değil mi ?İnsan hayret ediyor,böyle bir olgu nasıl oluyor diye. Her 6 saniyede satıyor diye tabiki ben demiyorum, IMS (information Medical Statictics) raporlama kurumu diyor.Tabi şu an Türkiye'de IMS yok. Neyse biz konumuza dönelim :) 




Böyle bir ürünü kimler kullanır?Nerede satar? Ne işe yarar? Bu kadar çok satıyorsa biz neden bilmiyoruz diyen de olabilir.Hepinize Nuxe Huile Prodigieuse-Çok amaçlı kuru yağ hakkında gerekli bilgi vereceğim ve bu çok hoşunuza gidecek.


Nuxe nasıl bir markadır?




Fransa dermokozmetik pazarının en çok satan markalarından birisi olan NUXE adını NATURAL ve LUXE'den almış.Bitki kökleri,ender içerikli bitki özütleri ve bitki yapraklarından ürünlerini üretiyor.Nuxe'de bazı ürünler hariç paraben yok.Komodojen değil ve gözenekleri tıkamıyor.Aynı zamanda çevreye  duyarlı geri dönüşümlü ambalajlar kullanıyor.Anti Ageıng ürünleri ve doğal içerikleriyle satış rekorları kırıyor.Dergi ve gazetelerde en çok PR'ı çıkan marka en çok adı geçen Dermokozmetik markası Nuxe.Bloggerların ve editörlerin favorisi.Sadece Eczanelerde satan Nuxe,Türkiye'de 2 Yıldan bu yana Nuxe İstanbul adlı yabancı sermayeli Fransız şirketiyle satşlarını gerçekleştiriyor.Dünyada 60 ülkede satış yapan Nuxe'ü Türkiye'de yaklaşık 400 ECZANE satıyor.


Fransanın en çok  satan vücüt nemlendiricisi olan Nuxe Huile Prodigiuese saça,yüze,vücuda kullanılıyor.

İçeriğinden bahsetmek  gerekirse;

*Fındık Yağı
*Tatlı Badem
*Hodan Yağı
*Sarı Kantaron (St Johns Worth)
*Macadamia Bitkisi
*Kamelya Bitkisi

Aynı zamanda E vitamini içeriyor.Ve  %97,8 doğal içeriğiyle göz kamaştırıyor.En önemli özelliği slikon olmaması.Işıltılı olanın içerisinde parıltılı tanecikler var.Her yaştan tüm saç ve cilt tiplerine uygun bir ürün.Hem saça,hem vücuda hem de saç dipleri ve uçlarında mükemmel bir besleyici.Cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmaması ürünün en önemli özelliği.Uygulandığı andan itibaren muhteşem bir koku sarıyor her bir yanı.%30 değerli bitkisel yağ konsantrasyonuna sahip dünyadaki tek kuru yağ.Piyasada bir çok taklidi var fakat Nuxe huile prodigieuse bu anlamda en çok beğenilen ve en çok satan olma özelliğini koruyor.Peki nasıl kullanılıyor ve sonuçları neler?


Nuxe Huile Prodigieuse Nasıl Kullanılıyor?



Saçta Kullanımı;
 Saç uçlarına ve saç diplerinde kullanılıyor.Saç fırçanıza biras Huile Prodigieuse sıkın ve saçlarınızı tarayın.İnanılmaz kolay tarandığını hissedeceksiniz.Ve aynı zamanda zamanda duşa girmeden önce Huile Prodigieuse'ten saçlarınıza sıkın ve iyice parmaklarınızla dağıtın.Ardından bir havluya sıcak su dökün ve havluyu iyice sıktıktan sonra saçınıza havluyu sarın.15 dakika bekledikten sonra havluyu saçınızdan alın ve duşa girin :) Duşa girmenizi bile tarif ediyorum bakın :) Bilgi çook :)
Duştan çıktıktan sonra saçlarınız fön ile kolay şekil alacak ve tarak-fırçanızla kolayca taranacak sonucuna şaşıracaksınız.

Yüzde Kullanımı;
Kuru-normal-karma cilt tiplerinin hepsi Huile Prodigieuse 'u cildine kullanabilir.Ayrıca nemlendiricinize bir miktar Huile Prodigieuse kuru yağ sıkabilir ve nemlendiricinizin konforunu artırabilirsiniz.

Makyaj Temizleyici Olarak Kullanımı ;
Huile prodigieuse kuru yağ aynı zamanda makyajınızın temizlenmesine de katkı sağlar.İster bir pamuğa sıkın ve Eyeliner-Mascaranızı temizleyin,isterseniz.Makyaj temizleyicinizin içine bir miktar sıkın.

Fondoten ile Kullanımı ; 
Fondotenizi elinize sıkın bir ve bir miktar Huile Prodigieuse ile karıştırın.Sonuç,muhteşem nemlenmiş bir cilt ve konforlu bir fondoten.Aynı zamanda Nuxe Kuru Yağ'ın altın tanecikli olanını fondotenınizle karıştırığınızda muhteşem ışıl ışıl bir sonuç elde edersiniz.

Tevfik Bozdağ'dan Işıltı Önerisi;
Mac Face and Body yüz-vücut fondoteni ile Nuxe Huile Prodigieuse Or altın ışıltılı llmuhteşem iki kardeştir.Birbirlerini çok severler yapıları birbirleriyle uyumludur ve biri kapatırken biri ise ışıltı verir.Ben makyaj uygulamarımda mutlaka bu iki ürünü karıştırıp kullanıyorum.Özellikle dekolte,sırt,boyun,kollar ve bacaklarda altın ışıltısıyla dolaşmak isteyenler bu öneri  tam size göre :)




Vücutta Kullanımı;
 Duştan sonra tüm vücudunuza sıkın ve tam kurulanmadan bunu yapın.Işıltılı olanını dekoltede kullanın ve gecenin parıldayan yıldızı siz olun..

 Nuxe Huile Prodigieuse'un 
Youtube'daki reklamına hayran kalacaksınız bence :) Kesinlikle İzleyin derim.
https://www.youtube.com/watch?v=eaMos73Yy44

Dünyadaki bir çok ünlü Nuxe Huile Prodigieuse kullanıyor;




Jennifer Lopez
Scarlett Johansson
Penelope Cruz
Monica Belluci
gibi ünlüler bu üründen vazgeçemiyor.

Nuxe 'ün Türkiyede Bodrumda Maça Kızı Otel'de Haziran 2013 tarihinden bu yana bir SPA'sı bulunuyor.Geceliği 4000Euro civarlarında olan bu otelde ünlüler masajlarını yaptırıyor ve SPA keyfini Nuxe ürünleriyle yaşıyorlar.





Umarım bu yayınımdanda keyif almışsınızdır.En kısa sürede yeni yayınımla birlikte olacağız.
Sizden küçük bir isteğim olacak,sayfanın sağ tarafında bulunan bu siteye katılın butonuna tıklayıp beni takip ederseniz hem yayınımı  daha çok kişiye ulaştırırım,hem de google aramalarında daha üst yerlerde olmam için bana büyük bir şans tanımış olursunuz.

Hepinize Sevgiler
Tevfik Bozdağ



7 yorum :

  1. Ellerine sağlık harika bir yazı olmuş :)

    Tavsiyelerin üzerine bende kullanmaya başladım etkilerini şimdiden görüyorum.

    Yazılarının devamını sabırsızla beklemekteyim. :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir yazı olmuş. Bu ürüne olan merakim dahada arttı en yakın zamanda deneyeceğim! :)

    YanıtlaSil
  3. çok faydalı bir yazı olmuş gerçekten...bu kadar detaylı nasıl kullanılacağını anlatanı görmedim ve çok işime yaradı...teşekkür ederim...emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar detaya inmeniz çok güzel...Nuxe ararken, sizi buldum iyi ki bulmuşum..Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. kızlar ben aldım bu ürünü.mükembel bir his veriyor.ığıl ışıl özellikle kendini sevenler kullanmalı.sevdikçe sevesin geliyor kendini...:)

    YanıtlaSil
  6. Almak için can atıyordum zaten, bide bu açıklamalı yazıyı görüncee.. :-) iyimi oldu bilmem :-S teşekkürler emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. yazın bronzlaşmış bacaklarıma dekolteme ve kollarıma sürüyorum öyle güzel görünüyor ki fondötene bile gerek kalmıyor harika bişey vazgeçilmezim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...