28 Eylül 2013 Cumartesi

Nuxe Brightening Serisi ile Cilt lekelerine son

Nuxe Brightening Program Serisi Leke Ürünleri 
Nuxe Brightening Program Leke Serisi
Nuxe Leke Ürünleri

Cilt lekeleri estetik açıdan bizleri en çok rahatsız eden  cilt sorunlarından birisi. Makyaj yaparken de örtülmesi en zor kusurlardan birisi yine cilt lekeleri. Ancak ne yaparsak yapalım, çok etkili güneş kremleri kullansak bile kaçınılmaz olarak leke ve ton farklılıkları yaşamaktan kurtulamıyoruz. Bu yüzden artık sonbahar geldiğinde leke giderici ve cildi aydınlatıcı , ton farklılıklarını giderici ürünler kullanmak mevsilsel cilt bakımı programının doğal bir parçası haline geldi. Nuxe markasının "Nuxe Brightening Program Serisi" aydınlatıcı , leke giderici bakım serisi bu amaçla kullanılabilecek en doğal ve en etkin formülleri bir arada sunan mükemmel bir cilt bakım serisi . 

Nuxe Brightening Program leke ürünleri ile ilgili açıklama ve kullanım şekilleri  şöyle : 

NUXE Brightening Program BB Cream Eclaircissante Spf30

Bir NUXE yeniliği olan bu bakım kremi cilt üzerinde iki farklı etkiye sahiptir:

Özellik:
1- Anında pürüzsüzleştirici etki: Mineral dokusu, 8 saat boyunca cilt yüzeyindeki pürüz, leke, ince çizgi ve koyulukların kapatılmasına yardımcı olur. Cildin mükemmel bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan bu bakım kremi, aynı zamanda gözeneklerin sıkılaştırılmasında ve cilt yüzeyinin pürüzsüzleştirilmesinde görev yapar. 
2- Kanıtlanmış aydınlatıcı etki: Lekelerin görünümünde azalma sağlanmasına yardımcı olur. UVA/UVB Spf 30 güneş filtreleriyle koruma sağlayarak güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Leke oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Kullanımın hemen ardından cilt aydınlık  ve eşit bir renk tonuna sahip olur. Sabahları günlük bakım kreminizin ardından yüz ve boyun bölgesine uygulayın, gün içerisinde ihtiyaca göre yenileyin. Makyaj zemini olarak kullanım için idealdir.



Kullanım Şekli:


Sabahları günlük bakım kreminizin ardından yüz ve boyun bölgesine uygulayın, gün içerisinde ihtiyaca göre yenileyin.


İçerik:

Aqua/Water, Methoxycınnamate, Dımethicone, Dıethylamıno Hydroxbenzoyl Hexyl Benzoate, Sılıca, Decyl Oleate, Dıcapryly Carbonate, Glycerın, Ethylhexyl Trıazone, PEG-30 Dıpolyhydroxystearate, Phenyl Trımethıcone, Sodıum Cıtrate, Bıs-Ethylhexyloxyphenol Methoxphenyl Trıazıne, Cera Alba/Beeswax, Borago Offıcınalıs Seed Oıl, Dımethıcone Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol.


Nuxe Brightening Program Ecran Haute Protection SPF 30 krem 30 ml 


Yüz için Aydınlatıcı, Koryucu bakım kremi SPF 30+ , 30 ml

Özellik:

* Bir Nuxe yeniliği olan bu bakım kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda, hücresel düzeyde bakım ve koruma sağlar.
* Yasemin Çiçeği, E vitamini türevleri, Kakao Özü ve UV filtreleri içerir. 
* Ayrıca kirli havının cilt üzerindeki olumsuz etkilerine karşı da koruma sağlar. (Karite Polifenolleri Sayesinde)
* Cildin erken yaşlanmasına karşı mücadele eder. 
* Hafif dokusu sayesinde tek başına ya da günlük bakım kreminin  ardından kullanıma uygundur. 
* Tüm yıl boyunca kullanıma uygundur.



Kullanım Şekli:

Kullanmadan önce şişeyi iyi çalkalayın. Gözle temasından  kaçının .Paraben içermez, Komedojenik değildir. Nuxe'a özel 3 patente sahip bir üründür.  Mineral yağ, renklendirici ve hayvansal madde içermez.

İçerik:

Aqua/Water, Dımethıcone , C12-15 Alkyl Benzoate, Ethyhexyl Methoxycınnamate, Butylene Glycol, Ethylene/Acrylıc Acıd Copolymer, Dıethylamıno Hydroxbenzoyl Hexyl Benzoate, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methıcone,  Ethylhexyl Trıazone, Alcohol, Alcohol Denat, Bıs-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Trıazene, Parfum/Fragrance, Glycerın, Calcıum Gluconate, Bezyl Alcohol.

 Nuxe Brightening Program Whitening Concentrated Serum (Aydınlatıcı Yoğun Bakım Serumu) 30 ml

 Özellik:

  • Beyaz Çiğdem ve C vitamini ile yüksek aydınlatıcı etkis sağlar
  • Anında nemlenen cilt,yatışır ve ferahlar (Ebegümeci ve Meyankökü)
  • 28 günlük kullanımın sonunda cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin aydınlanmasına yardımcı olur
  • Sabah ve/veya akşam Fluide Protecteur (Brightening Protective Fluid)'dan önce kullanımı uygundur.
  • Paraben, mineral yağ,renklendirici  ve hayvansal madde içermez.
 

Kullanım Şekli:

Sabah ve / veya akşam Fluide Protecteur Eclaircissant'dan önce kullanım için uygundur.

İçerik:

Aqua/Water, Glycerin, Arachıdyl Alcohol, Cyclopentasıloxane, Butylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Caprylıc/Caprıc Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cyclohexasıloxane, Decyl Oleate, Sodıum Acrylate/Sodıum Acryloyldımethyl Taurate Copolymer, Arachıdyl Glucoside, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Parfum/Fragrance, Sodıum Hydroxıde, Cetearyl Alcohol,  Sodıum Benzoate, Tocopherol, Polysorbate 80, Tetrasodıum EDTA.


Nuxe Brightening Program Aydınlatıcı yüz temizleme köpüğü 


Özellik:


Hafif kremsi yapıya sahip bu ürün cildi kurutmadan derinlemesine temizlemek için yumuşak dokulu bir köpük forma dönüşür. İçeriğindeki NUXE patentli Beyaz Çiğdem ve Koyungözü papatyası ile cilt tonunu aydınlatır. Yeşil çay ile cildin korunmasına yardımcı olur. Ebebgümeci ile nemlendirir ve yumuşatır.  

Kullanım Şekli: 


Avcunuza bir miktar alarak köpürtün, nemli yüze dairesel masaj hareketleri ile uygulayın ve durulayın. Ardından Lotion Extreme Eclairssante uygulayın.  %89  oranında doğal içerikten oluşmaktadır. Etkinlik testleri dermatolojik kontrol altında yapılmıştır. Yeni NUXE Koruyucu sistemi sayesinde paraben içermez. Mineral yağ, renklendirici ve hayvansal madde içermez.

İçerik:

Aqua/Water, Glycerın, Cetearyl Alcohol, Babassuamıdopropyl Betaıne, Coco-Glucosıde, Caprylyl/Caprryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Borage Offıcınalıs Seed Oıl, Hydrogenated Vegetable Oıl, Oryza Satıva Cera/Oryza Satıva (Rıce) Bran Wax, Cıtrıc Acıd, Cetearyl Glucoside, Sodıum Benzoate, Tetrasodıum EDTA.



Nuxe Brightening Program Protective Fluid (Aydınlatıcı Koruyucu Bakım Emülsiyonu) 100ml

 Özellik:

  • Kahverengi lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. 
  • Cildinizin doğal aydınlığına ve şeffaflığına ulaşması için çalışır
  • Cildinizdeki yorgunluk belirtilerini giderir
  • Beyaz Yasemin ve Koyun gözü papatyası ile cildi aydınlatır.
  • Yeşil Çay ile cildin korunmasına yardımcı olur
  • Ebegümeci ile cildi nemlendirir ve yumuşatır.
  • Göz çevresine uygulanabilir.
  • Bu ürünü  uygulamadan önce Nuxe whitening Concentrated Serum'u uygulamanız önerilir. ( Daha etkin sonuçlar için )
  •   %84 oranında doğal içerikten oluşur. Paraben, koruyucu, mineral ve ya hayvansal yağ içermez.
 


Kullanım Şekli:

    Sabah ve/ve ya akşam parmak uçları ya da bir parça pamuk yardımı ile yüze uygulanır.
Öncesinde Nuxe Brightening Cleansing Foam ile temizlenmiş ve losyondan sonra serum uygulanmış cilde  kullanıldığında mükemmel etki gösterir.

İçerik:


Aqua/Water, Butylene Glycol, Glycerın, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol Dıcaprylate/Caprate, Decyl Oleate, C20-22 Alkyl Phosphate, Borage Offıcınalıs Seed Oıl, Boron Nıtrıde, C20-22 Alcohols, Cyclopentasıloxane, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasıloxane, Tocopherol, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Xylıtylglucoside, Calcıum Gluconate.


Nuxe Brightening Program Extreme Lotion

Özellik:


* Pürüzsüzleştirir,nemlendirir,yorgunluk belirtilerini giderir.
* Tüm cilt tipleri için uygundur.
* Nuxe patentli Beyaz Çiğdem ve Koyungöz Papatyası ile cilt tonunuzu aydınlatır ve cildinizi berrak bir görünüme kavuşturur.
* Yeşilçay cildinizin korunmasına yardımcı olur. 
* Ebegümeci ile nemlendirir ve yumuşatır.



Kullanım Şekli:

Sabah ve/veya akşam cildinizi temizledikten sonra pamuk yardımı ile yüzünüze uygulayın . Ardından Nuxe Fluid Protecteur Eclaircissant (Brightening Protective Fluid) uygulamanız önerilir. %96,4 oranında doğal maddelerden oluşur. Korucu ve renklendirici içermez.

İçerik:


Aqua/Water, Glycerın, Hydroxyethyl Urea, Phenoxyethanol, PPG-26-Buteth-26, Parfum-Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor* Oıl, 1,2-Hexanedıol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Sodıum Hyaluronate, Tetrasodıum EDTA, Bellıs Perennıs (Daısy) Flower Extract, cıtrıs Acıd, Malva Sylvestrıs (Mallow) Flower Extract, Potassıum Sorbatte, Sodıum Benzoate, Crocus Satıvus.

Bilindiği gibi Nuxe ürünleri doğal formülleri, kimyasal renklendirici ve parfüm içermemeleri, paraben ve benzeri koryucular kullanılmaması ile ünlenmiş bir marka. Nuxe ürünleri ilkemizde bir çok eczanede satılmakta. Bunun yanında internet üzerinden de güvenilir online eczane sitelerinde bu ürünü bulmanız mümkün. Nuxe fiyatları , nuxe yorumları, Nuxe kullananlarla ilgili merak ettikleriniz konusunda blogumu takip etmeye devam edin... 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...