21 Eylül 2013 Cumartesi

Parfüm sıkarak zayıflamak ister misiniz?



Evet parfüm sıkarak zayıflamaktan bahsediyorum.Sakin olun,şaka yapmıyorum.Yazıkı okuduktan sonra herkes benden bu ürünü isteyecek belki de herkese yetecek kadar var arkadaşlar.

Hepimizin en büyük sıkıntısı aslında,özellikle kadınların en büyük problemidir kilo.Neler yapmadık ki dimi? Spor merkezine başladık,koştuk,diyet yaptık,herşeye dikkat ettik ama bir türlü olmadı.
Size bir üründen bahsedeceğim ve öyle hoşunuza gidecek ki..
Hoşunuza gidecek diyorum,çünkü hoşunuza giderek sıkılmayarak,ama sıkarak zayıflayacaksınız.
Bu bir parfüm:)
Evet yanlış okumadınız bu bir parfüm.Yurt dışında herkesin peşinden koştuğu bir ürün şimdi bu ürünle ilgili muhteşem bilgiler geliyor..


Velds Prends Moi Parfüm

Prends-Moi, kilo kontrole yardımcı özel formülü ile estetiği mutlulukla birleştiren bir parfümdür. Güney Afrika’ nın batısında yetişen Fynbos makilerinden ve Beguela nehrinden etkilenilerek yaratılan Prends-Moi, cildinizi okşarken meyvemsi ve çiçeksi kokularla bezenmiş bir cenneti size sunuyor..
 
Nöro-kozmetik bitkiler ve parfüm notaları terapisi içeren Prends-Moi, yıldızlı etken maddesi Betaphroline ile beraber eşsiz bir formüle sahiptir. Bu özel formül keratinositlerle birleşince, ciltteki b-endorfinlerin açığa çıkmasını destekler. Keyif mesajı bir nörondan diğerine, oradan da beynin koku bölümüne iletilir, anında rahatlama, stresten uzaklaşma ve keyif hali ortaya çıkar. Bu durum sayesinde atıştırma, ekstra yemek yeme vb beslenme ihtiyaçları ortadan kalkar.

Güzel kokulu parfüm  Prends Moi etkisi için gün içinde istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz. Atıştırma ihtiyacı hissettiğinizde parfümü uygulayabilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygundur. Unisex özellik taşır.

Nasıl? Çok etkilendiniz dimi ? :)
Açıkcası bende ilk kez ürünle tanışınca önyargılarla yaklaşmıştım.Fakat  Prends Moi ile ilgili araştırma yapınca ürüne tam anlamıyla inancım arttı.Neleri denemedik ki :) 
Prends Moi  mucizesine şimdilik www.eczanemdengelsin.com adresinden
Ya da benden ulaşabilirsiniz :)
Umarım ürünü kullanır dener ve sonuçlarını benimle paylaşırsınız.Daha sonraki yayınımda tekrar görüşme dilegiyle
Sevgiler
Tevfik Bozdağ

5 yorum :

  1. vaaaov süpermiş bu :) Hemen bakıyorm...
    Sesiniz güzelmiş.
    http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel anlatılmış fakat fiyat bilgisi en önemli kısmı sanırım :) nedir ?

    YanıtlaSil
  3. Söylediğiniz sitede yok sanırım

    YanıtlaSil
  4. Ben de hemen bakiyorum

    http://matmazeella.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. fiyuuuvv.. ilk kez böyle bişey duyuyorum,harika bişeymiş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...