21 Aralık 2013 Cumartesi

Dr Perricone Anti Aging Mucizesi

  Arkadaşlar size dünyanın en iyi anti aging uzmanı bilim adamı Dr.  Nicholas Perricone'dan bahsedeceğim size.Bu yazıdan sonra sizde Dr Perricone ürünlerini denemek için eczanelere koşacaksınız.


Dr Nicholas Perricone mucit, eğitimci ve hayırsever Dermatolog, dünyaca ünlü sağlıklı yaşlanma uzmanı. Kamu ve özel televizyonlarda bir çok dizinin yapımcısı ve New York Times yazarı  . En Çok Satan kitaplar arasında  Kırışıklık Tedavisi , Perricone Reçetesi , Perricone Sözü  ve Sonsuza dek gençlik  kitaplarının yazarıdır. NASA ile çalışmaları olan bilim meraklısı bir profesör.

Perricone Md Ürünleri
Perricone MD Dermokozmetik ürünleri

Dr.  Perricone Michigan State Üniversitesi Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent olduktan sonra Amerikan  Dermatoloji kurulu ve Amerikan Beslenme ajansı üyeliği dahil bir çok bilimsel ve sosyal organizasyonda görev almakta. 

Demokozmetiğin Doğuşu

Dr Perricone inflamasyon  kuramı  1997 yılında Perricone MD firmasını kurmak ve dünyaya cilt bakımı ve dermokozmetik formülasyonlarda besin antioksidan kullanmanın hasarının onarımı ve engellenmesine  olanak sağlayan ve çığır açan bir yaklaşımın dermatolojiye kazandırılmasını sağladı. . Bu gelişmiş anti-aging topikal tedaviler genellikle daha derin girişimsel  dermatolojik prosedürlere rakip olan sonuçları ile Perricone MD ürünlerinin  etkinliğini ortaya koyarak ,dermokozmetik denen  için yeni bir endüstri standardı oluşturmuştur.

Kırışıklık Kür

Dr Perricone’nin  başlangıçtaki kozmesötik programına dahil olan Vitamin C Ester , Alfa Lipoik Asit ve DMAE , New York Times 1 numaralı en iyi satan kitabı olan  Kırışıklık Tedavisi kitabı ile ün kazandı.Perricone Reçete, Perricone Promise ve Forever Young dahil olmak üzere New York Times'ın en çok satan bir dizi kitabına da ilham kaynağı oldu.


Güzel Yaşlanma Bilimi

Deri ve sistemik hastalık zararlarının tedavisi için 116'dan fazla ABD ve uluslararası geçerli patent ile, Dr  Perricone  MD güzel bir cilt biliminde  lider otorite haline gelmiştir. Patentli Cold Plasma ile yaptığı  formülasyonlar  yeni bir çağ başlattı denilebilir.  Acyil-Glutatyon ve Vitamin C Ester 15 , gibi yenilikçi ürünler klinik araştırmalar ile Perricone MD kendini gelişime ve bilime adamaya devam ediyor.


1 yorum :

  1. Merhabalar,blogunuzu izlemeye almak istiyorum ancak gfc gadget inda sorun var. bilginiz olsun...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...