27 Temmuz 2014 Pazar

Hangi Cilt Tipine Nasıl Bir Fondoten Seçmelisiniz?

Herkese Tekrar Merhaba;

Cilt Tipinize göre doğru fondoteni nasıl seçersiniz?

KARMA ve gözenekli bir  cilde sahipseniz.Işıltılı sonuç içeren bir fondotenden uzak durun.Parlak ve ışıltılı sonuç veren bir fondoten gözenekleriniz daha da belli eder.



YAĞLI bir cilde sahipseniz, yine parlak sonuç veren ve ışıltılı görüntü sunan bir fondotenden uzak durun.Mat ve duru bir sonuca ulaşmaktır amaç bunu asla unutmayın.Sonucu mat olan ve genelde pudra içeren fondotenleri tercih edebilirsiniz.Mutlaka bir pudra öneririm bu cilt tipine.


KURU bir cilde sahipseniz,nemlendicili sonuç veren bir fondoten seçmenizi öneririm.Aynı zamanda kuru ve hassas cilde sahipseniz spf içeren güneş koruma faktörlü fondotenleri seçin.


Benim önerim Youngblood mineral fondotenleridir.Youngblood'da paraben,petrol türevleti,kimyasaş boya,kurşun ve hayvansal katkı maddesi yoktur.Aynı zamanda hayvanlar üzerinde test edilen bir marka değildir.


2 yorum :

  1. Daha cok yazi bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar , pudra bir süre sonra daha da koyulaşıyor ciltte. MAC Studio Fix mat pudrasından vazgeçemiyorum. Esmerim ama asık merak ettiğim bir ton açık fondoten alarak tamamen koyu görüntüden kurtulur muyum ?

    Http://elitsalemcadisi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...