15 Eylül 2014 Pazartesi

Ren Leke Maskesi

Cilt lekeleri için mükemmel bir ürün
REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Yaz sonunda, güneşim etkileri nedeniyle cilt lekeleri problemleri çok sık görülür. Bu konuda özellikle bayanlar daha şanssız. Ama çaresiz değilsiniz. Size Ren markasına ait hem çok sağlıklı ve doğal, hem de oldukça etkili bir leke ürünü tanıtacağım. Ren markası özellikle petro kimyasal maddelerden uzak duran, temiz kozmetik alanında ünlü bir marka. 
Ren Leke Maskesi


Hacim :50 ML
Ürün formu: Maske
Kullanım sıklığı: Haftalık Kullanım
Üretici Firma: REN
Özellikler: Cildi tazelemek, yenilemek, ince çizgilerin görünümünü azaltmak ve cilt rengini önemli ölçüde aydınlatmak  üzere tasarlanmış, güçlü biyoaktif soyucu maske.
Sonuçlar: 
Cildi yenilemek için ölü hücreleri temizler.
Cilt daha aydınlık, sağlıklı ve parlak gözükür.
İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.
Ciltteki tıkanıklık, siyah noktalar ve lekelerle savaşır.

Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask Kimler için?

Ren Glycolactic Renewal Mask

Pürüzlü  ya da hafif sivilceli ciltler
Gözenekleri tıkanmış ve siyah noktalı ciltler
Olgun, foto-hasarlı, ince çizgiler ve kırışıklıklar görülen ciltler.
Çok kuru, hassas, kırmızı ve irritasyonlu ciltlere önerilmez.

Kullanım şekli:
Cilt temizliğinin ardından 2 pompa miktarı maske alın. Avuçlarınızda ısıttıktan sonra yüzünüze uygulayın.  Göz ve dudak çevresine temas etmemesine özen gösterin. 10 dakika bekletin. Parmaklarınızla maskeyi ıslatın ve nazikçe silerek temizleyin. Ilık su ile yıkayın. Uygulama esnasında hafif bir karıncalanma hissi olabilir.

• Ananasdan elde edilen Glikolik Asit, Çarkıfelek meyvesinden elde edilen Laktik Asit, üzümden elde edilen Tartarik Asit, limondan elde edilen Strik Asit cilt yüzeyini çizmeden eksfoliye eder ve kirliliklerden arındırır, cilt yüzeyini yeniler.
• Meksika papayasından elde edilen Papain cildi ölü hücrelerden arındırmaya ve eksfoliyasyonu azaltmaya yardımcı olur.
• Arktik Frenk üzümünden elde edilen Omega 3&7 cildi onarır ve enflamasyonu yatıştırır.

Polysorbate 60, Glycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Lecithin, Lactic Acid, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Alcohol Denat., Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Xanthan Gum, Maltodextrin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Oil, Limonene, Linalool, Citral, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol.

Ren Cilt Bakım Ürünlerine ait diğer aydınlatıcı leke giderici ürünlere http://www.dermoeczanem.com/ren-aydinlatici-bakim  linkinden ulaşabilirsiniz. Ren Leke ürünlerini incelediğinizde eminim sizler de çok beğeneceksiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...