20 Ekim 2013 Pazar

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O misellar temizleme suyu 

Bu yazımızda hem cilt temizliği hem , makyaj temizliği için güvenle kullanabileceğiniz bir cilt temizleme ürününden bahsedeceğiz. Bioderma Sensibio H2O . Hassas ciltler ve göz çevresi dahil rahatlıkla kullanabileceğiniz harika bir temizleyici. Aynı zamanda tonik etkisi sayesinde cildinizin sıkılaşmasına ve yatışmasına yardımcı oluyor. 

Bioderma Sensibio H2O

İyi bir makyaj temizleme ürünü:  Bioderma Sensibio H2O


Bioderma Sensibio serisi hassas ciltler için dahi uygun olan özel maddeler ve bitkisel özler içeren bir cilt bakım serisi.  Bioderma Sensibio H2O ise bu serinin en önemli üyesi ve tüm dünyada da ülkemizde de en çok satılan ürünü. Bir pamuk yardımı ile cildinizi kolayca temizleyebilirsiniz. Yüzünüzü durulamanıza gerek bile olmaz. Ancak göz çevresi temizliğinden sonra durulamanız daha iyi olur. 

En zor göz makyajınızı dahi kolaylıkla çıkarmanıza yardımcı olan bu ürün, kuru, normal ve yağlı ciltler için dahi uygun olabilen bir cilt temizleme suyu olarak ta kullanılabilir. 

Bioderma Sensibio H2O (hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici)

Üretici firma : Bioderma Dermokozmetik ürünleri

Boyut seçenekleri: 500ml-250 ml
Etkiler: Temizleme, yatıştırma, makyajdan arındırma

Uygun cilt tipleri :  Hassas, toleransı düşük, normalden kuruya dönük ciltler

Bioderma Sensibio H2O

Faydaları: Hassas ciltlerde, durulama gerektirmeyen, etkili temizleyici özelliğinin yanı sıra mükemmel bir makyaj çıkartıcı ve cildi yatıştırıcı misel solüsyondur. Ürün bileşiminde bulunan miseller sayesinde cilt üzerinde bulunan makyaj, birikinti ve kirleri derinlemesine temizlerken salatalık ekstresi ile asla tahriş oluşumuna izin vermez. Cilt yapısının dengesinin korunmasını sağlar. Oldukça yüksek göz çevresi ve cilt toleransına sahiptir.

Kullanım Bilgileri: Ultra hafif yapıdaki temizleyiciyi, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa nazikçe uygulayınız. Bir parça pamuk yardımı ile yüz ve göz çevresine, etkin temizlik sağlayıncaya kadar uygulayınız. Uygulamaya, pamukta herhangi bir leke kalmayınca kadar devam ediniz. Uygulama sonrası durulama gerektirmez. Özellikle sık makyaj yapan bireyler için pratik kullanımlı bir üründür.

Bu sayfamızda Bioderma Dermokozmetik Ürünleritarafından üretilen, Bioderma Sensibio H2O isimli dermokozmetik ürün hakkında kullanım bilgileri, Bioderma Sensibio H2O Kullananların yorumları, Bioderma Sensibio H2O fiyatları ve içeriği hakkında bilgiler sunulmuştur.

Etken maddeler: Water, Peg-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, cucumis sativus, fruit extract, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, disodium edta, cetrimonium bromide

Parfüm, alkol ve phenoxyethanol içermez.

Kaynak: 
       

2 yorum :

  1. Verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederiz bnde yaklşık 2aydır kullanıyorum ve kirpiklerimde dökülmeye yol actı. Sizce nedeni ne okabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle merhaba, aslında çok iyi ve allerji riski en aza indirgenmiş bir üründür.Belkide içindeki bir madde size iyi gelmedi böyle durumlarda ürünü bırakmak en iyisidir. Sevgiler,mutlu günler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...