11 Ağustos 2014 Pazartesi

HANGİ SAÇ RENGİNE HANGİ RİMEL OLUR?

ESMER VEYA SİYAH SAÇLARA UYGUN RİMEL

Esmerseniz ve siyah saçlara sahipseniz,mutlaka siyah rimel öneririm.Siyah rimel bakışlarınızın saçlarınızla uyumunu tamamlar ve daha çekici,kendine güvenen bir kadın görüntüsü yaratır.Yok ben kendime güvenmiyorum bizim bir arkadaş var ona güveniyorum diyorsanız :) kahverengi fakat koyu kahverengi rimel tercih edin.


KAHVENGİ VE KUMRAL SAÇLARA UYGUN RİMEL

Kahverengi ve siyahın tüm tonları uygun olur.Beyaz tenliyseniz ve daha belirgin gözlere sahip olmak ve çekici bir görüntü için, mutlaka siyahın daha koyusu olan karbon siyah rimel kullanın.


SARI SAÇLARA UYGUN RİMEL

Sarı saçlı bir bayan olarak rimel tercihinizi siyah renkten yana değil de fazla koyu olmayan kahverengi tonlarından yana yapmalısınız. Aksi halde siyah renk bir rimel sarı saçlarınız ve doğal makyajınızla zıt bir görüntü oluşturur ve çok baskın görünebilir.


KIZIL SAÇLARA UYGUN RİMEL

Kızılın her tonunda kızıl kahve veya mürdüm tonlarında bir rimel öneririm.Kızıl saçlı bir kadın bence,bir cesaret örneği gösteren  bir kadındır.Kızıl saçın bakımı zordur rengi tutturmak dahada zordur.Gözleri renkli olan bir kızıl saça saka mavisi rimeli şiddetle öneririm.


YEŞİL SAÇLARA UYGUN RİMEL

Varsa böyle bir saç,hemen önereceğim söz :)

Sevgiyle kalın

Tevfik Bozdağ

#makyaj #makeup #makeupartist #oje #nailpolish #baku #mac #maccosmetics #tagsforlikes #azerbaycan #follow #followme #instamakeup #photo #igersistanbul #igersturkey #izmir #azerbaijan #photographer #gelinlik #aztagram #izmirdeyasam #fotografci #photograph #igersizmir 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...