9 Ağustos 2014 Cumartesi

KAŞ KONTÜRÜ YAPTIRMAK MI? MAKYAJ ÜRÜNLERİYLE ÇÖZÜM MÜ?

Kalıcı Kaş Kontürü mü? 

Kaş kalemi yada kaş farı'mı?

KAŞ ÇÖZÜMÜ HANGİSİNDE?

Bi kere en baştan söylemek isterim ki kalıcı makyaj ve kaş kontürüne karşıyım.Belli bir zaman sonra yeşile dönen ve yine bir kaç zaman sonra silinen kaş kontürlerini asla önermiyorum.

Zaten yerçekiminin de etkisiyle kaşlarınız mutlaka er geç yaşlanmanın da vermiş olduğu durum ile şeklini değiştirecek.O haldeki birinin kaşlarının kontur oldugunu düşünün? Benim amacım vazgeçirmek değil tabi ki sizleri.Fakat bir çok arkadaşım,dostum ve müşterilerimde bu durumla karşıya kaldıklarını gördüm.

Silme ihtimalinizinde sadece cerrahi

 müdahale ile olduğunu düşünürsek.O halde en iyi dostlarımız Kaş Kalemleri ve Kaş farlarıdır.Kaşlarınız hiç olmasa dahi kaş kalemleriyle mükemmele yakın kaş modelleri çizebilirsiniz.Kaş kalemleri ve kaş farlarını saçınızın rengine göre değişik tonlarda alabilirsiniz.Renk tonları ve öneriler için DM yada İnstamessage'dan iletişim kurabilirsiniz.

Herkese Sevgiler

Tevfik Bozdağ

#makyaj #makeup #makeupartist #oje #nailpolish #baku #mac #ybcosmetics #tagsforlikes #azerbaycan #follow #followme #instamakeup #photo #igersistanbul #igersturkey #izmir #azerbaijan #photographer #gelinlik #aztagram #izmirdeyasam #fotografci #photograph #igersizmir @ybcosmetics 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...