4 Aralık 2014 Perşembe

EVİNİZDEKİ VE ÇANTANIZDAKİ HANGİ ÜRÜNLER KANSEROJEN?


BU YAZININ SONUNDA KOZMETİK ÜRÜNLERİNİZİ ARTIK ÇOK SEVEMEYECEKSİNİZ :(
Çok dikkatli okuyun,yazının sonunda bana teşekkür edeceksiniz sevgili dostlarım.
Çok önemli bir konuyu ele almak 
istedim.Bayanların bir güne başlarken 25'in üzerinde kozmetik malzemesi kullandığını belirtmek isterim.(şampuan,saç kremi,duş jeli,vucüt losyonu,krem,göz kremi,saç spreyi,fondoten,pudra...vb) Bu ürünlerin kaçında kanserojen madde var sizce? Cevap veriyorum ;ortalama %95'inde..!
Üzgünüm ki bu doğru bir ortalama!
En çok bilinen PARABENİN dahi bir çok çeşidi var.Paraben yoksa herşey yok anlamına gelmiyor.Paraben; ürünlerin ömrünü uzatmak için kullanılan bir maddedir.
"Kanserojen Madde nedir"?Solunduğunda veya ağız yoluyla alındığında, deriye nüfus ettiğinde kanser oluşumuna neden olan maddedir.Bir çok markada aşağıda olan KANSEROJEN Maddeler olabilir..
ŞİMDİ YAZACAĞIM İÇERİKLERLE ÜRÜNLERİNİZİN ARKASINI ÇEVİRİP ETİKETLERİNİ KARŞILAŞTIRMAYA HAZIR OLUN...
PARABEN:Göğüs tümöründe rastlanmıştır
SODIUM LAURETH SULPHATE; şampuan ve temizleme ürünlerinde duş jellerinde kullanılır.Saç kaybına neden olur,böbreklere zarar verir.
FORMALDEHYDE; Kansere neden olur
PROPYLENE GLYCOL; Hücre büyümesini engeller,karaciğere zarar verir.
PHALATES; Oje ve saç spreylerinde bulunur.Sakat doğum ve üreme bozukluklarına yol açar.
SENTETİK KOKULAR "PARFUM"; 5000'den fazla parfümde kullanılır.Sakat doğuma neden olur,astım,nefes bozukluğu,depresyon,hassasiyet,sinir bozukluklarına neden olur.
En masum DALIN ŞAMPUAN'da dahi Sodium Laureth Sulphate olduğunu düşünürsek ZEHİR İÇERİKLER her yerde!!..
Benim önerim ORGANIC ürünleri tercih etmeniz.Toprağından,gübresine,hasatına kadar denetimden geçen organik ürünlerin en az %95 olanını ve Soil Associations belgeli olanını tercih edin.Bu anlamda en iyi ve tek marka THE ORGANIC PHARMACY ürünleridir.. 
@theorganicpharmacy 

#makyaj #theorganicpharmacy #organiccosmetic #oje #organic #baku #organicmakeup #russia #tagsforlikes #azerbaycan #moskova #followme #instamakeup #az #igersistanbul #instamakeup #izmir #azerbaijan #beauty #organics #brazil #20likes #follow4follow #instamakeup #igersizmir #igersturkey #igersankara #igersistanbul #blogger #ukrain

1 yorum :

  1. Merhaba. Revlon u Türkiye ye getirmek için düzenlediğim kampanyayı imzalayıp desteklerseniz çok sevinirim :) https://www.change.org/p/gratis-revlon-markas%C4%B1n%C4%B1-t%C3%BCrkiye-ye-getirin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...