29 Ocak 2015 Perşembe

SAÇLARINIZ DÖKÜLMEDEN KORUYUN

Kesinlikle bana TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZ BİR MARKA ÖNERİYORUM!

Tüm Saç Tipleri İçin Dökülmelere Karşı, Saçların Beslenmesine ve Onarılmasına Yardımcı Saç Bakım Serumu

Rectiwa bitkisel özler yoğun saç dökülmesi problemi yaşayan ve saçlarını korumak isteyenler için özel geliştirilmiş Nanoteknolojik Liposome içerikli serumdur. Rectiwa içeriğindeki Liposome Caffeine&Nettle, Herbal Complex ve Biotin ile saç köklerine etki eder ve  saçı kökten uca besler. Böylece saç deriye daha kuvvetli bağlanarak saç kaybı önlenir. Ayrıca, Rectiwa serum içerisinde bulunan %3 Procapil(Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripetide-1) kompleksi, saçtaki yaşlanma etkilerinin geciktirilmesine katkı sağlayarak saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgedeki saç gelişimini destekler.

Actıve renewal effect hakkında bilgi:

Rectiwa Anti Hair Loss Herbal Serum içeriğindeki Liposome, Caffeine & Nettle, Herbal Complex, %3 Procapil ve Biotin ile saça etki ederek, saçın kökten uca aktif yenilenmesine destek sağlar. Bu döngü her kullanımda yenilenerek, saç yüzeyinde dış etkenlere karşı direnç oluşturulur.

Ayrıca içeriğindeki % 3 Procopil ile, saçta yaşlanmayı geciktirici etki sağlamaya yardımcı olarak saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

Rectiwa Teknolojisi
Nano boyuttaki aktif Caffeine ve Nettle Lipozomları, saç derisinden kıl köklerine kolayca geçerek saç dökülmesine sebep olan unsurlara daha hızlı etki eder ve saç kaybının önlenmesine yardımcı olur.

Benimde kullandığım bir marka olan Rectiwa'yı kesinlikle öneriyorum.
Eczanelerde bulabileceğiniz Rectiva'nın saç tipine göre olan şampuanlarını deneyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...