20 Ekim 2013 Pazar

Balık Yağı

Omega 3 Balık Yağları ve Çocuk Gelişimi

Carlson Omega 3 kapsül
                                                              Carlson Balık Yağı Kapsülü

Çocukların gelişiminde son derece önemli bir rolü olan balık yağları yüksek oranda Omega 3 yağ asitleri içermektedir. Aynı zamanda DHA ve EPA’yı da doğal olarak içeren söz konusu yağlar yaz aylarında da kış aylarında da kolaylıkla kullanılabilen, doğasında A ve D vitaminleri bulundurmayan ürünlerdir. Toplamda 1600 mg Omega 3’ün sadece bir tatlı kaşığında bulunması söz konusudur. Sağlık ürünleri arasında maksimum tazeliği korunmuş olan ürünlerden biri olan Carlson Fish Oil Omega 3 Balık Yağı Şurubu Portakal Aromalı 200ml hacimli şişelerde sunulmakta. 
Carlson Omage 3 Balık Yağı Şurubu 
Sağlık ürünleri arasında çok fazla tercih edilen Carlson Fish Oil Omega 3 Portakal Aromalı Balık Yağı Şurubu derin ve kirli olmayan sularda yaşamını sürdüren balıklardan elde edilmektedir. Söz konusu ürünün saflığı resmi olan laboratuarlarda test edilmiştir. Söz konusu laboratuarlar FDA onaylıdır ve kurşun, civa, kadminyum, PBC ve 28 ayrı kontaminantın üründe yer almadığı belirlenmiştir. Söz konusu ürünün maksimum tazelik için Norveç’te işlendiği ve şişelendiği bilinmektedir. 

Bu ürünün koyu renkli camı kavanozda şişelenmiştir ve ürün nitrojen ile mühürlenmiştir. Özel mekanizmalı olan kapağının kullanım kolaylığı sağladığı görülecektir. Ürüne aynı zamanda tazeliğini koruması için her 5 mililitreye 10 IU’luk doğal E vitamini de eklenmiştir. Sağlık ürünleri arasında en bilinenlerinden olan söz konusu ürünün Uluslar arası Tat ve Kalite Enstitüsü Ödülü’nü 2005 yılında aldığı bilinmektedir. Sade olarak tüketilebilecek ürün, salata ve yemeklere de ilave edilerek tüketilebilir.

En lezzetli balık yağı olarak tavsiye edilen sağlık ürünlerinin içeriğinde EPA ve DHA bulundurmaktadır. Bu özellikleri ile damar sağlığını korunmasına yardımcı olan ürün aynı zamanda hem göz sistemi hem de sinir sistemi gelişimine yardımcı olmaktadır. Söz konusu yağ yemeklerle birlikte günde 1-3 tatlı kaşığı alınmaktadır.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...