4 Kasım 2013 Pazartesi

Avon Mega Effects Mascara Mucizesi

Herkese merhaba,

Mascara bir kadının olmazsa olmazıdır.Rujsuz,allıksız,fondoten ve pudrasız dışarı çıkan bir kadın kalem ve mascara olmadan asla dışarı adımını atmaz.En azından ben böyle kadınlarla karşılaşıyorum diyeyim :)

Bir çok markanın mascarası var fakat, daha önce böyle şirin bir ambalajı olan,görüntüsüyle merak uyandıran ve kapak açılma sesi bile heyecan yaratan bir mascara görmedim ve duymadım ben :)

Size beni heyecanlandıran bir Yenilikten bahsedeceğim;
MEGA EFFECTS MASCARA...


Haydi bakalım bu muhteşem mascaranıın özellikleri ve öyküsüne..
Avon, maskara uygulama deneyimini değiştirecek yeni ürünü Mega Effetcs’i kadınların beğenisine sunuyor. Avon Mega Effetcs Mascara, ergonomik tasarımı, farklı boyutu, kirpik diplerini ve uçlarını kaldıran yenilikçi fırçası ile dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. 



Altı yıllık bilimsel çalışma sonucunda, 2000 kadının yorumları ile geliştirilen hacimlendirici maskara, sunduğu yenilikle maskara kullanımında kuralları değiştirme iddiasında. 

Avon Mega Effects Mascara, yenilikçi fırçasıyla kirpik diplerini ve uçlarını kaldırıyor. Göz kıvrımıyla uyumlu çok yönlü fırçası 12 farklı açı ile kullanılabiliyor. 

Mega etkili maskara, panoramik hacimle cüretkar kirpikler yaratıyor. Böylelikle kirpikler daha koyu, daha hacimli ve daha etkileyici hale geliyor; gözler daha büyük görünüyor. Ayrıca maskara topaklanmıyor, etrafa bulaşmıyor, terlemeyle akmıyor. 

Oftalmolog onaylı Avon Mega Effects Mascara’nın siyah, kahverengi ve lacivert renk seçenekleri bulunuyor. 

Avon Mega Effects’i kullanmak için kenarlarından tutup maskara kapağını kaldırmak gerekiyor. Fırçayı çıkarmak için köşelerden tutularak sallanıyor. 

Ardından istenen açıda fırça eğiliyor ve kirpik kökünden ucuna doğru uygulanıyor. Kapatmak için aplikatörü yerine yerleşinceye kadar itmek yeterli oluyor. 

İlk makyajımda deneyip profesyonel yorumlarımla karşınızda olacağım.

Müşterilerime ve modellerime bu mascarayı uygulamaktan keyif alacağımı bildirmek isterim.Sonuçlarını sizlerle paylaşana dek hoşçakalın
Sevgilerle,
Tevfik Bozdağ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...