29 Kasım 2013 Cuma

Mustela Ürünleri

Mustela  

Kendi bakım ve sağlığımıza bu kadar önem verirken bebeklerimizin sağlığını ve bakımını ihmal etmek hiç olur mu? Elbette olmaz. Bir kısmımız şimdilik bekar ve çocuksuz olsak ta , en azından yeğenlerimiz , kuzenlerimiz , kardeşlerimiz var. Bunun yanında evli olanlarımız , evlilik hazırlığında olanlarımız , bebek bekleyenlerimiz ya da bebek büyütenlerimiz var. Bu yüzden sizlere Mustela markasının bazı ürünlerini tanıtmak istedim. 

Mustela
Mustela
50 yılı aşan bir bilgi birikimi ve yüksek teknoloji ile üretilen Mustela anne ve bebek ürünleri ülkemizde bir çok eczanede yıllardır satılmakta. Bu güne kadar Mustela ürünleri kullanan milyonlarca anne ve bebek markanın en büyük referansı durumunda.

Bebek cildi yetişkin cildine göre çok daha narin ve kırılgandır. Bebeklerin cildine uygun bebek ürünleri kullanmak bebeğin mutluluğu ve gelişimi için son derece önemli.  Elbette biz yetişkinlerin mutluluğu da bebeklerimizin , mutlu ve sağlıklı olmasına bağlı. Mustela ürünleri arasında , daha hamilelik dönemindeyken kullanmaya başlayabileceğiniz çatlak önleyici ve oluşan çatlakları giderici kremler, hamilelik döneminde şişen yorulan bacakları rahatlatacı özel kremler, göğüz bakım kremleri, doğum sonrasında vücudunuzun hızla toparlanmasını sağlayan ürünler gibi annelere yönelik ürünler bulunuyor. Bunun yanında doğumdan son hemen bebeğiniz için kullanabileceğiniz bebek şampuanları, vücut losyonları, bebek temizleme ürünleri, Mustela ıslak mendiller, pişik kremleri, konak önleyici şampuanlar , masaj yağları mevcut. Özellikle atopik dermatit gibi sorun yaşayan bebek ciltler için üretilen Mustela Stelatopia ve Mustela Stelatria gibi tedavi serisi ürünler de halen hergün binlerce Çocuk doktoru tarafından önerilmekte.


%100 Orjinal Mustela Ürünlerini  indirimli fiyatlarla ve avantajlı setler halinde satın alabileceğiniz güvenilir online dermokozmetik satış sitesi Dermomarket.com  her zaman tavsiye ettiğim bir site. Aşağıda Mustela ürünlerini satın alabileceğiniz linkler mevcut.


Mustela Bebek Ürünleri




Mustela Anne Ürünleri


Mustela Pişik Kremleri


Mustela Çatlak Kremleri


Mustela Setleri




Mustela Güneş Ürünleri







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...