27 Eylül 2014 Cumartesi

Mac Creme Cup Lipstick Analizi



Mac Creme Cup lipstick analizi.

Bazı rujlar vardır.Her kadının çantasında mutlaka olur ve herşeyle hemen hemen uygulanır.Genelde bu tonlardan vazgeçemez ve cesaret edemediğinizden belki de alıştığınızsan dolayı ( cümleyi nasıl toparlıcam ) :))) ahhahha anladınız siz.Öyle işte. Mac Creme Cup bakışlarınızı üzerinize çekecel bir tona sahiptir. Şeker kız candy yanaklarıyla,bebek pembesi arasında bir tondur.Bu renk tonunu da her markada bulamazsınız demek isterim.Ve bu ton şu an sonbaharı tam anlamıyla yaşadığımız bu dönemde çok popüler. Aynı zamanda bu tona yakın bir allıkla tamamlayabilirsiniz. Özellikle bu tonlar 2014 kışında çok tercih edilecek.Asla çook bronz bir tende önermem bu rengi. Çünkü ciddi anlamda bu tonu kullanıp da ben ruj sürdüm diye dolaşan bronz kızlar gördüm ;) , zaten bi daha da bakmadım. İyisi mi açık tenli bayanlar siz bu rengi kaçırmayın. Mac rujlarında KURŞUN OLMDIĞINI BELİRTMEK İSTERİM aynı zamanda kendine has Mac Vanilia tadı sadece Mac Rujlarında.

Herkese Sevgiler


#makyaj #makeup #makeupartist #oje #nailpolish #baku #mac #kikturkey #tagsforlikes #azerbaycan #follow #followme #instamakeup #photo #igersistanbul #unhaslindas #izmir #azerbaijan #baby #gelinlik #brazil #macturkey #boanoite #photograph #igersizmir #igersturkey #igersankara #igersistanbul #russia #ukrain


@macdry @macftm @macergin @maccosmetics @nergisoney @sukocann @aycansmakeup @yaseminberkman 

2 yorum :

  1. Birbirine çok benzeyen Mac'in Creme cup ve Angel renklerini çok seviyorum ama bu renkler özellikle beyaz tenlilere, mavi alt tonlu allıklarla harika duruyor. Benim gibi buğday tenlilerde çok yapay durduğundan çekmecemden çıkarıp kullanasım gelmiyor malesef.

    YanıtlaSil
  2. Bu rujun rengine bende bayılıyorum özellikle beyaz ve buğday tenlilere çok yakışıyor.
    Fakat bu rujun büyük bir eksisi var o da dudak çizgilerine dolması ve bu yüzden dudakta ki kusurları belli etmesi.
    Kuru dudaklara sahip olanların bu ruju kullanmadan önce mutlaka dudaklarına peeling yapmasını öneririm yoksa ortaya kötü bir görüntü çıkabilir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...