5 Ekim 2014 Pazar

BAYRAM MAKYAJI NASIL OLMALI?

Herkese tekrar hayırlı bayramlar dostlarım. Bayramın ilk günü tabi ki kurban kesenler veya yolda olanlar olduğu için bayram gezmelerimiz ve bayram ziyaretlerimiz 2.3.4. günlere ertelendi. İlk gün bayram gezmesi olanlar var ise onlardan af dileyerek BAYRAM MAKYAJI önerilerimi sunacağım sizlere. 



Bayramda 2 Türlü Makyaj Çeşiti önermek isterim

1) Aile Ziyaretleri Makyajı( Masumane ve " aa maşallah kızımıza ne  de hoş olmuş kaşın gözün " adlı makyaj)


2) Akşam Arkadaş Eş Dost Sevgiliyle Dışarı Çıkma Makyajı


Öncelikle;

1⃣Aile Bayram Ziyareti makyajında asla çok yoğun renkler kullanmayın.Türlü türlü akrabalarınızı göreceğinizden, gereksiz eleştiri anlayan anlamayanın saçma yorum ve önerilerde bulunduğu bir makyaj olmasın. Pürüzsüz bir ten,belirgin kaş ve kirpikler olsun. Gözleri ön plana çıkarın. Asla ama asla kalemsiz ve eyelinersız bir göz makyajı yapmayın. Dudaklar yoğunlukla şeftali tonları olabilir.Far için önereceğim tonlar herkesin kurtarıcısı olan açık bakır tonudur. Kahverengi bakıra doğru gitmeyin daha altına yakın bakır tonu öneriyorum. Allıkta ise rujla yakın tonlar seçin

2⃣Akşam Eş Dost Sevgiliyle Dışarı çıkma makyajı ise özellikle ışıltılı tonlar olsun,unutmayın bu gece bir bayram gecesi. Yılbaşı makyajı gibi bir makyajdan bahsetmiyorum. Fakat mutlaka sedefli ve ışıltılı farlar kullanın. Allıkta çok önemli bir noktadan bahsedeceğim.

Dikkat!

Yüzünüzde ( yanaklarınızda) belirgin gözenekleriniz varsa" Asla ışıltılı ,simli allıklar kullanmayın. Bu allıkların ışığı yansıtma özelliği olduğu için gözenekler daha delik  delik görünür. Göz makyajında daha buğulu ve koyu tonlar kullanabilirsiniz. Fakat hem göze hem dudağa yoğunlaşmayın. İkisinden birini ön plana çıkarın.Göz içinde bej rengi kalem gözlerinizi ön plana çıkarır. Eyeliner kullanmayı da asla unutmayın derim.

*Parfümsüz dışarı çıkmayın,gece kokusu önermek gerekirse,C.K Euphoria İntense"

Tekrar mutlu bayramlar dilerim .

Ankara'dan ,halamlardan,herkese sevgiler☺️👍👏


#makyaj #bayram #makeupartist #oje #nailpolish #baku #mac #kikturkey #tagsforlikes #azerbaycan #follow #followme #instamakeup #photo #igersistanbul #instamakeup #izmir #azerbaijan #beauty #macaddict #brazil #20likes #follow4follow 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...