11 Kasım 2013 Pazartesi

Mac Aydınlatıcı Mucizesi Studio Fix Powder Nw10

Mac Studio Powder Nw10 


Merhabalar,bu sıralar bolca zamanın var ve bol bol yazıyorum.Yeni şeylerden ve bilinmedik saklı kalmış sırlardan bahsediyorum.Araştırmacı gazeteci gibi hissettim kendimi bir an için :)
Yine bir bilinmeyen belkide bilinen ama bu şekilde kullanılmayan bir uygulama'dan bir üründen bahsedeceğim sizlere. Mac Makyaj ürünlerince üretilen bir aydınlatıcı Mac Studio Fix Pudra Nw10.



Mac Studio Fix Pudra Nw10 mucizesini anlatmak istiyorum.Nw10-Nc10 gibi pudra renkleri genellikle  açık tenlilerin tercihidir.

Fakat bazen aydınlatmak istediğimiz bölgelerde bu renkleri lokal olarak kullandığımız çok sık olmasa da oluyor.Ben özellikle bu tür durumlarda aydınlık veren concealer'lar kullanıyorum.Göz çevresinde ve elmacık kemiklerinin biraz üst kısmında bu aydınlığı vermek artık daha kolay çünkü Mac Studio Fix Powder Nw10 tam size göre derim.




Özellikle bir concealer gibi kapatması ve tertemiz bir görünüm sunması ilk keşfettiğim andan itibaren beni çok etkiledi.



Bir mascara ve bir göz kaleminin gün içerisinde göz altına dağılması esnasında, hemen Mac Studio Fix Powder Nw10 'un aynasını açıp içindeki pudra süngeriyle göz çevresinde hem aydınlık,hem de tertemiz bir concealer görüntüsü yaratabilirsiniz.



Özellikle çizgi çizgi yapmaması ve pul pul durmaması en çok sevdiğim özelliği oldu.Yani arkadaşlar artık gün içerisindeki kurtarıcınız Mac Studio Fix Powder Nw10!..


Bu arada küçük bir dip not; Nw'u göz çevresinde dilrseniz bir pudra fırçasıyla,dilerseniz Mac 109 numaralı fırça ile de uygulayabilirsiniz.

Ama yinede içinden çıkan kaliteli latex pudra süngeri işinizi görecektir.
Sevgiyle kalın..
Hoşçakalın :)
Tevfik Bozdağ

8 yorum :

  1. Yazi icin tesekkur ederim.

    Karma cildli, bugday tenli ve gozenekleri iri olan biri icin kullanilabilir bir urun mudur? Yada bu isin ehli biri olarak bu profilde birine ne onerirsiniz? Acikca sorunlari gizleyebilecek bir urun pesinde oldugumu da soylemeliyim. Pudra, fondoten yada ikisi bir arada olarak. Bir de bej alt tonu daha cok sevmeye basladim. Bugday tene renk onerebilirmisiniz?

    Tesekkur ederim :-)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle kullanabilriniz fakat tanıttıgım bu ürün göz çevresine aydınlık için önerdiğim bir renktir. Fakat dilerseniz nw nc ve c serisindeki daha koyu ve ten renginize gidecek ürünleri cildinizde tercih ettiğinizde bir sorun yaşamayacağınıza eminim.Sorunları gizleyebilecek bir ürün oldugunuda raharça söylemek isterim.Buğday tenin tonuna bağlı Mac'de y10'larca renk var bence bir mac magazasına gıdıp bu urunun renklerıne bakın derim :) Sevgiyle kalın takibiniz için teşekkür ederim .)

    YanıtlaSil
  3. Cevabınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bahsettiginiz urun bir harika beyaz tenli biri olarak aksamin ilerleyen saatlerinde yuzdeki yorgun gorunumu resmen aliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Bir de gölgeleme üzerine bir post yazma şansınız var mı?

    YanıtlaSil
  6. Bu aydinlaticiyi sürmeden önce gözaltimdaki morluklara ne sürmemi önerirsiniz

    YanıtlaSil
  7. Selam kesınlıkle super yazılarınız var fakat bende mac studıo fix powder aldım hatta studıo fix fluıd nw 20 fondotenını aldım pudramda c3 fakat ndense eşim dahıl herkes suratın bembeyaz dedı normalde beyaz tenlıyım ama ınanın cok beyazlattı bnde tekrar mac e gıttım soledım bana koyu renk tester fondoten verdıler karıstırdım ama yanak kısmımda burnuma dogru gozeneklerım azıcık belli oluo fondotenı surdugumde ise daha cok goze carpıo oglum bıle anne bune dıo :( üzülüorum ınanın lancome teint idole fondotenımde vardı sırf koyu renktı 4numara dıye mac e cok para yatırdım ama jel eyelıneri kurudu :( sız bana kapatıcılıgı yuksek gozeneklerı ozellıkle ne tavsıye edersınız sevgılerımle

    YanıtlaSil
  8. Selam kesınlıkle super yazılarınız var fakat bende mac studıo fix powder aldım hatta studıo fix fluıd nw 20 fondotenını aldım pudramda c3 fakat ndense eşim dahıl herkes suratın bembeyaz dedı normalde beyaz tenlıyım ama ınanın cok beyazlattı bnde tekrar mac e gıttım soledım bana koyu renk tester fondoten verdıler karıstırdım ama yanak kısmımda burnuma dogru gozeneklerım azıcık belli oluo fondotenı surdugumde ise daha cok goze carpıo oglum bıle anne bune dıo :( üzülüorum ınanın lancome teint idole fondotenımde vardı sırf koyu renktı 4numara dıye mac e cok para yatırdım ama jel eyelıneri kurudu :( sız bana kapatıcılıgı yuksek gozeneklerı ozellıkle ne tavsıye edersınız sevgılerımle

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...