22 Ekim 2014 Çarşamba

GUERLAIN sürme nasıl çekilir?

GUERLAIN SÜRME NASIL UYGULANIR?
Eyeliner Nedir?
Likit, toz ya da kalem olarak bulunabilen kalıcı ve etkili bir göz makyaj aracıdır.


Eyeliner Çeşitleri Nelerdir ?
Piyasada kalem, toz,sürme,likit (dipliner), krem(jel) eyeliner çeşitleri var. 
Sürme Eyeliner:
Toz halinde bulunan sürmenin göze daha kolay sürülebilmesi için içine bir damla zeytinyağı yahut bademyağı katılır. Gözler kısılarak kapatılıyormuş gibi yapılır ve tahta sürme çubuğu alt ve üst kirpik arasına sıkıştırılır. Çubuk gözlerin dış tarafına doğru gözlerin altından hafif taşırarak çekilir. Ancak bu uygulama gözleri küçük gösterir, daha belirgin gözler için sürme gözlerin altına sürülür.
Sürme Eyeliner Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir
İlk öncelikle bilinmesi gereken, göz kalemleri ile sürmenin aynı şey olmadığıdır. Sürme gözü tedavi edici etkisi olan, genellikle ismit taşından elde edilen güzelleştirici bir üründür. Sürme alınırken dikkat edilmesi gereken şey gerçek ismit taşından elde edilip edilmediğidir. Kozmetik markalar tarafından sürme adı altında üretilen ve içerisindeki bakırdan ötürü gözde enfeksiyonlara sebep olabilecek ürünlerden uzak durulmalıdır. En güvenlisi ismit taşını alıp kendi sürmenizi kendiniz üretmenizdir.Fakat satın almak isterseniz de Guerlain sürme tam size göre.Kraliyet Ailesi için üretilip daha sonrasında satışa sunulan bu marka mükemmel bir sonuç yaratan makyaj ürünlerine sahiptir.

#makyaj #makeup #makeupartist #oje #nailpolish #baku #mac #russia #tagsforlikes #azerbaycan #follow #followme #instamakeup #photo #igersistanbul #instamakeup #izmir #azerbaijan #beauty #macaddict #brazil #20likes #follow4follow #instamakeup #igersizmir #igersturkey #igersankara #igersistanbul #blogger #bored

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...