31 Ekim 2013 Perşembe

Mac 129 Numaralı Allık Fırçası Analizi



129 Mac Allık Fırçası Analizi


Merhaba herkese,
Fırçalar makyaj alışkanlığının mimarıdır.Parmakların bittiği yerde fırçalar başlar.Fırçalar bir çok markada farklı kıl yapıları kullanılarak piyasaya sunulur.Bir kaç marka makyaj fırçası üretimi için hayvanlara kıyıyorlar fakat bir çok marka bunu hayvanların tüylerinden kırpma yöntemiyle bunu elde ediyor.Midilli tüyü,porsuk tüyü,keçi tüyü vs.. Fırça yapımında en çok kullanılan fırça kıllarıdır.






Ben size her paylaşımında bir Mac Fırçasından bahsedeceğim.Mac Fırçaları profesyonel makyaj fırçaları konusunda en iyi seçimlerden birisidir.Yaklaşık 100'ün üzerinde fırça çeşiti vardır.
Size bugün bahsedeceğim fırça ise 129 Allık Fırçası..




Bende 4 adet var ve en korktuğum şey fırçalarımı yıpratmak.
129 Allık fırçası sık fırça dizilimine sahiptir.Bellı zamanlarda kolleksiyon ile kısa fırça saplarıyla piyasada yer alıyor ve normalde uzun sapıyla tutuş kolaylığı sağlayan bir fırçadır.Ve allık uygulamasında en iyi sonucu veren bir fırça olarak efsane diyebilirim;)





Sentetik Mac Kıllarından oluşan bu fırçanın ömrü iyi bakıldığı takdirde 4 yıl gibi bir zamanla sınırlanır.Genelleme yapacak olursak piyasadaki en iyi allık fırçası diyebilirim.Özellikle allık ve pudra kullanılmış bir yanakta kaymak gibi kayar ve ürünü çok iyi bırakır ve eşit-homojen dağıtır.
Ben fırçamı her makyaj uygulamasından sonra Mac Brush Cleanser ile ıslak mendile bir parça akıtarak yuvarlak hareketler ile temizler ve bir mendile sararak kurumaya bırakırım.


2 haftada 1 kez Dalin Şampuan ile yıkamanızı öneririm.


Allık kullanımından arta kalan allık taneleri cildinizdeki gözeneklere girdiğinden dolayı fırçaları yıkamak cilt sağlığınız için yapılan en doğru şeydir.
Buraya dek okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Sevgilerimle Tevfik Bozdağ

1 yorum :

  1. Allık için tek fırça alabilecek durumda isek kesinlikle bu fırçayi mi tavsiye edersiniz. Bir de rica etsem yuvarlak yüz hattina sahip olanlarin alligi nasil surmesi gerektigini anlatirmisiniz?

    Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...